Widzę że wasze zainteresowanie ligą znacznie spadło co mnie osobiście nie pokoi. Proponuje więc przeniesienie się na grę rFactor z modem CTDP 2005. Mod ten bardzo dobrze sprawdza się w grze multiplayer, i nie ma zbyt wysokich wymagań graficznych. Co do torów to przed każdym wyścigiem tydzień przed dawałbym link z torem na GP. Powstało by nowe forum, bardziej funkcjonalne. Mimo iż mod jest z 2005 są jednak skiny z 2007 które możemy wgrać, jednak myślę iż nie liczy się wygląd bolidu a dobra zabawa. Przy przenosinach na rFactor zniknął by problem pt. " O JAKI LAG", " ALE WE MNIE WALNĄŁEŚ RESTART WYŚCIGU..." Wiadomo rFactor jest trochę trudniejszy ale to kwestia 1 dnia pojeżdżenia na nim. Asysty jakie byłyby nie dozwolone to:
Ale jak włączam rFactor'a to wyskakuje Critical ERROR i mogę zrobić Wyślij lub Nie wysyłaj.
Więc do póki nie bede mial formata lub lepszego kompa to se nie pogram :)
_________________ Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca...
Wysłany: 2008-10-27, 17:13
Ja jestem jak najbardziej za Rfactorem ;) u mnie zainteresowanie ligą wcale nie spadło :D Mrówa ma mieć za tydzien plytke z windowsem to wtedy zrobi formata i rfactor mu ruszy ;)
_________________ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki * --- meil ligowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum